Dakterras overkapping

Dakterras overkapping Kamst

Dakterras overkapping van Kamst Roofs

Ontdek de hoogwaardige dakterras overkappingen van Kamst Roofs. Onze overkappingen van zeildoek zijn niet alleen een functionele toevoeging aan uw dakterras, maar ook een stijlvolle en duurzame investering voor uw woning. Met een dakterras overkapping van Kamst Roofs geniet je het hele jaar door van de buitenlucht, ongeacht het weer. Bescherm jezelf en uw terrasmeubilair tegen regen, wind en felle zonnestralen, zodat u optimaal van uw dakterras kunt genieten.

logo alt

Ontdek het comfort van een Dakterras overkapping van zeildoek

Kwaliteit en maatwerk

Stormvast

h

Semi-permanent & vergunningsvrij

Kwalitatieve dakterras overkappingen

Als u zich op een hoger niveau bevindt kan het soms wat harder waaien dan op de begane grond. De dakterras overkappingen van Kamst Roofs staan echter als een huis. Hierdoor hoeft u zich nooit zorgen te maken als het weer plotseling omslaat. Dankzij het unieke, driedimensionale design en de engineering van de geometrische vormen zijn onze dakterras overkappingen perfect in balans qua krachtenverdeling. Dit resulteert in een uitstekende aerodynamica, waardoor je het zeildoek het hele jaar door moeiteloos kunt laten hangen. De dakterras overkappingen van Kamst Roofs zijn namelijk bestand tegen windstoten tot en met windkracht 8. Daarnaast zorgt een water- en vuil afstotende impregneer-laag ervoor dat onze zeildoeken volledig waterdicht zijn en in uitstekende staat blijft.

Zeildoekoverkapping dakterras
Dakterras overkapping op maat

Dakterras overkapping op maat

Bij Kamst Roofs wordt uw dakterras overkapping ambachtelijk en op maat gemaakt. Voordat we beginnen met het design van uw overkapping gaan we graag met u in gesprek en luisteren we aandachtig naar uw persoonlijke wensen. Na het bespreken van de mogelijkheden en het opmeten van uw dakterras gaan wij aan de slag met een 3D ontwerp. Zo krijgt een u een goed beeld van hoe complete plaatje eruit zal komen te zien. Pas wanneer ons ontwerp volledig naar wens is ontvangt u van ons een op maat gemaakte offerte.

Meer informatie ontvangen?

De installatie en onderhoud

Wij komen graag bij u langs om uw nieuwe dakterras overkapping te installeren. We bevestigen het membraan en zorgen dat de overkapping er exact zo uitziet als in ons ontwerp. Wanneer uw dakterras overkapping volledig naar wens is geïnstalleerd nemen onze monteurs graag nog even de tijd om u bij te praten over het onderhoud van uw zeildoek overkapping en wordt u geïnstrueerd over hijsen en strijken van het membraam. Pas wanneer alles voor u helemaal helder is vertrekken onze monteurs zodat u zorgeloos van uw nieuwe dakterras overkapping kunt gaan genieten.

Installatie en onderhoud dakterras overkapping
Tuinoverkapping van Kamst Roofs

Een dakterras overkapping laten plaatsen?

Wilt u uw dakterras voorzien van een stijlvolle zeildoek overkapping van Kamst Roofs? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via +31 85 0871274 of via onderstaande button. Wilt u onze unieke dakterras overkappingen eerst met eigen ogen aanschouwen? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Veenoord. We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn!

Tuinoverkapping van Kamst Roofs; stijlvol, robuust en compact!

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?