Carport van zeildoek

Vergunningsvrije carport van zeildoek

Een vergunningsvrije, op maat gemaakte carport is de meest effectieve en stijlvolle manier om uw auto te beschermen. Kamst Roofs ontwerpt en installeert een carport van zeildoek die aan al uw persoonlijke eisen voldoet. Hiermee wordt uw wagen niet langer blootgesteld aan weersinvloeden, vuil en vogelpoep. Onze zeildoeken voor uw carport zijn beschikbaar in 22 kleuren.

logo alt

Bescherm uw auto met een design carport van zeildoek

Optimale bescherming voor bijv. uw auto

Een overkapping van hoogwaardig, voorgevormd zeildoek is qua duurzaamheid en robuustheid te vergelijken met een carport van hout of aluminium. De dubbele kromming in het doek beschermt uw auto optimaal tegen weer en wind. Een carport van Kamst Roofs doorstaat probleemloos stormen tot windkracht 8.

h

Vergunningsvrij jouw zeildoek overkapping plaatsen

Het grote verschil met een ‘vaste’ carport is dat onze overkapping van zeildoek volledig demontabel is en daardoor een semipermanent karakter heeft. Dat betekent dat er geen vergunning voor aangevraagd hoeft te worden. Aangezien gemeenten niet voor alle overkappingen van hout of aluminium een vergunning verstrekken, is een carport van zeildoek dus in alle gevallen een uitkomst!

Meer informatie ontvangen?

Ontvang geheel vrijblijvend een
3D-impressie

Wilt u weten wat er voor u mogelijk is met een overkapping van zeildoek? Kamst Roofs biedt u een geheel vrijblijvende 3D-studie aan. Op basis afmetingen en foto’s maken wij een realistische 3D-impressie van bijvoorbeeld uw woning, terras of oprit. Aan de hand van uw wensen, wordt vervolgens een aantal ontwerpen gemaakt. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe uw overkapping eruit kan komen te zien. De 3D-studie toont bovendien het schaduwpatroon, dat wisselt naar gelang het seizoen en het moment van de dag. Laat u inspireren door onze voorbeelden.

Gun uzelf de ultieme buitenbeleving en neem nu contact op. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Kamst1
KAMST

Een carport van Kamst Roofs staat als een huis!

Schaduwdoek
Carport zeildoek
Carport van zeil3 2
Carport vergunningsvrij
Carport vergunningsvrij1
×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?