Zo plaatsen wij een schaduwdoek in uw tuin!

Wanneer u interesse heeft in een schaduwdoek of carport van Kamst Roofs in uw tuin, dan beginnen wij altijd met een adviesgesprek bij u thuis. U kunt bij ons een offerte aanvragen, waarna wij graag bij u langs komen. Wij kunnen u de diverse mogelijkheden voorleggen, met u meedenken bij het maken van de nodige keuzes voor uw schaduwdoek en wij nemen alles goed met u door. Uiteraard meten wij uw tuin of terras professioneel op en wij maken een 3D-tekening voor u. Gaat u hiermee akkoord? Dan gaan wij de installatie van uw zeildoekoverkapping inplannen. Wij vertellen u graag meer over hoe wij vervolgens te werk gaan voor het plaatsen van uw schaduwdoek.

De eerste werkzaamheden in uw buitenruimte verrichten

Uw zeildoek overkapping wordt voor u op maat gemaakt. Dit kost wat tijd. Daarom starten wij met het realiseren van de nodige voorbereidingen, zodat alles gereed is wanneer uw schaduwdoek klaar is. Ons team komt rond 8 uur ter plaatse. Wij starten met het uitmeten van de fundering, waarna wij deze onder de juiste hoek de grond in boren. Uiteraard werken wij de grond hierna weer netjes af, zodat alles er mooi uitziet.

De masten worden in de fundering geplaatst, waarna wij de exacte afmeting tussen de masten opmeten. Op basis hiervan kunnen wij aan de slag met het op maat maken van uw schaduwdoek. In de loop van de middag zijn onze werkzaamheden op deze eerste dag afgerond. Vanzelfsprekend laten wij alles netjes achter.

De werkzaamheden tijdens ons volgende bezoek

Het duurt ongeveer vier tot zes weken voordat uw zeildoek op maat klaar is om gehesen te worden. Wij maken met u een afspraak voor het hijsen. Tijdens dit bezoek hijsen wij het doek en zorgen wij voor een professionele montage en nette afwerking. Wij voorzien u daarnaast van de nodige instructies met betrekking tot het hijsen én het strijken van uw zeildoek. Uiteraard heeft u ook altijd de mogelijkheid om vragen te stellen. Wij voorzien u graag van aanvullend advies wanneer u dit nodig heeft. Bent u tevreden en zijn al uw vragen beantwoord? Dan zitten onze werkzaamheden erop en laten wij u in alle rust van uw nieuwe zeildoek genieten.

Uw zeildoek professioneel laten reinigen

Wij voorzien uw maatwerk zeildoek van een impregneerlaagje. Dit biedt bescherming tegen zowel water als vuil. Na gemiddeld drie tot vijf jaar is het noodzakelijk om deze beschermende laag opnieuw aan te brengen. Vanzelfsprekend doen wij dit graag voor u. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw zeildoek eens per jaar, in het najaar, professioneel te laten reinigen door ons. Wanneer u dit laat uitvoeren wordt het doek vanzelfsprekend weer voorzien van een nieuwe impregneer laag.

Meer informatie ontvangen?

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?