Top 5 kenmerken van onze zeildoek overkappingen

Wanneer u langer van uw tuin wilt genieten, dan biedt een zeildoek overkapping de uitkomst, zowel voor particulieren als bedrijven. Als particulier kunt u genieten van de buitenlucht, ook wanneer het regenachtig en kouder is buiten. Voor ondernemers biedt een zeildoek overkapping ook mooie mogelijkheden. Zo kunt u met een overkapping zorgen voor een (deels) overdekt terras in de slechtere seizoenen, waardoor u meer winst kunt halen uit uw terras.

 

Bij Kamst Roofs bent u altijd welkom voor een op maat gemaakte zeildoek. Wij vertellen u in dit blog graag meer over de top 5 kenmerken van onze zeildoek oplossingen. Natuurlijk kunt u eenvoudig via onze website een offerte aanvragen.

 

1. Zonwerende eigenschappen voor meer comfort

Zeker op de heetste zomerdagen van het jaar is het niet comfortabel om in de felle zon te zitten. Een schaduwplek is op dat moment meer dan welkom. Onze zeildoek overkappingen zijn zonwerend. Ze zijn speciaal ontworpen om schadelijke UV-stralen te blokkeren. U loopt niet langer het risico op verbranding of oververhitting. Daarnaast worden de eigendommen onder de overkapping beschermd tegen verkleuring door de zon.

 

2. Lichtdoorlatend voor een natuurlijke sfeer

Het hebben van schaduw is prettig, maar u wilt in de zomer natuurlijk niet in het donker zitten. Dit hoeft ook niet, want onze zeildoek overkappingen zijn gedeeltelijk lichtdoorlatend. U kunt nog altijd genieten van natuurlijk daglicht, terwijl u wel wordt beschermd tegen de schadelijke effecten van de zon.

 

3. Waterdicht in alle gevallen

Onze zeildoek overkappingen zijn onder alle omstandigheden waterdicht. Het maakt dus niet uit of het miezert of heel hard regent. U zit altijd droog onder de zeildoek overkapping. Wij impregneren de zeildoeken en rekken ze niet uit, waardoor water geen enkele kans krijgt om door te dringen. Water dat op de overkapping terecht komt, wordt naar het laagste punt afgevoerd, waardoor alles onder de zeildoek overkapping altijd droog blijft.

 

4. Vuilafstotend voor een langdurige mooie uitstraling

Wanneer u kiest voor een design zeildoek overkapping, dan wilt u zeker zijn dat de sfeervolle uitstraling behouden blijft. Het is heel vervelend wanneer het doek snel vervuild raakt. Dit ziet er niet mooi uit. Wij zorgen ervoor dat uw zeildoek overkapping vuilafstotend is. Hierdoor blijft de mooie, sfeervolle uitstraling goed behouden. Daarnaast hoeft u er ook niet eindeloos veel tijd in te steken om de overkapping schoon te houden. Uiteraard is het wel goed om de zeildoek overkapping af en toe te laten reinigen. Wij kunnen dit jaarlijks voor u doen aan het einde van het zomerseizoen.

 

5. Duurzaamheid voor jarenlang zorgeloos plezier

Onze overkappingen staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze zeildoek overkappingen worden door ons vervaardigd uit hoogwaardige materialen met duurzame eigenschappen. Hierdoor kunnen wij u altijd garanderen dat u jarenlang zorgeloos plezier heeft van de zeildoek overkapping. U hoeft de overkapping dan ook zeker niet snel te vervangen. De levensduur ligt tussen de 10 en 20 jaar, afhankelijk van de locatie en het onderhoud.

 

Ervaar zelf de kenmerken van onze zeildoek overkappingen

Onze zeildoek overkappingen worden op maat gemaakt met oog voor detail, maar ook voor kwaliteit en duurzaamheid. U kunt altijd profiteren van de beste kenmerken en eigenschappen van onze zeildoek overkappingen. Wilt u de belangrijkste voordelen zelf ervaren, in uw tuin of wellicht bij uw (horeca)bedrijf? Wij staan voor u klaar! Wilt u eerst meer informatie of advies? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie ontvangen?

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?