Permanente spankappen op maat van zeildoek

Spankappen zijn uitstekend om een mooie overkapping mee te maken, bij uw bedrijf of bij uw woning. De spankappen worden vaak toegepast om een sfeervolle buitenruimte te creëren, bijvoorbeeld in Ibiza-stijl op een terras of in professionele stijl voor bij de zakelijke entree. Ook bij woningen zien we steeds vaker mooie overkappingen, zodat er vaker en langer van buiten genoten kan worden. Kamst Roofs biedt spankappen van zeildoek, welke wij volledig op maat voor u maken, in de gewenste kleur, grootte en stijl.

Standaard spankappen van zeildoek

Indien gewenst en mogelijk in uw buitenruimte bieden wij een aantal standaard oplossingen. Zo kunt u bij ons terecht voor een mooie carport van zeildoek, ook wel onze Targa. Doordat deze semipermanent is heeft u er geen vergunning voor nodig. Wilt u spankappen van zeildoek om een sfeervolle plek in uw tuin te creëren, om een horecaterras geheel of gedeeltelijk te overdekken of bijvoorbeeld om een aangename bedrijfstuin te realiseren? Dan hebben wij ook de Square van 20 vierkante meter en de Square XL van 30 vierkante meter voor u in het standaard aanbod. Deze standaard oplossingen kunnen in een bouwpakket worden geleverd in diverse kleuren.

Maatwerk spankappen van zeildoek

Een entree overkapping moet natuurlijk goed bij uw bedrijfspand passen. De spankappen voor woningen moeten bij de uitstraling van de woning passen en de terrasoverkappingen moeten goed aansluiten bij de sfeer en mogelijkheden van een horecagelegenheid. Kortom, soms is standaard niet de beste weg om tot de mooiste oplossing te komen. Bij Kamst Roofs bent u dan welkom voor maatwerk spankappen van zeildoek. Deze maatwerk spankappen van zeildoek worden getekend door een engineer, die optimaal doorberekend op krachten die terecht komen op de bevestigingspunten. Wij snijden het zeildoek op maat met een laser en stikken met de hand voor een optimale kwaliteit. Hierdoor bent u zeker van een lange levensduur.

Voor elke buitenruimte een passende oplossing

Doordat wij professioneel maatwerk bieden, kunnen wij u altijd een oplossing bieden die perfect past bij de omgeving én uw persoonlijke smaak. Wij staan voor de beste en mooiste oplossing, of het nu gaat om een grote overkapping voor bij een zakelijke entree of om een relatief kleine oplossing voor in de kleine tuin. U bent altijd verzekerd van een maximale kwaliteit en een optimale levensduur. Door de hoge kwaliteit hoeft u de overkapping niet binnen te halen na het zomerseizoen. U kunt deze het hele jaar rond laten hangen. Indien gewenst kunnen wij de spankappen van zeildoek periodiek voor u reinigen en onderhouden.

Meer informatie ontvangen?

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?