Overkapping die tegen een storm kan; kies zeildoek!

Wanneer u in de tuin wilt genieten van een overkapping die wel tegen een stevige storm kan, dan kiest u voor een zeildoek overkapping van Kamst Roofs. Wij bieden zowel standaard als maatwerk oplossingen van de hoogste kwaliteit. Tegenwoordig zijn er natuurlijk veel oplossingen die zorgen voor schaduw in de tuin, zoals schaduwdoeken. Daarnaast zijn er diverse soorten overkappingen. Helaas kan niet elke soort doek of overkapping tegen een flinke storm, terwijl we hier in Nederland wel mee te maken krijgen. Onze zeildoek overkappingen zijn goed bestand tegen zware stormen.

Problemen met diverse doeken tijdens stormen

In Nederland krijgen we vaker te maken met stormen. Een zware storm zorgt vaak voor de nodige problemen. Het zal ook niet voor het eerst zijn dat een standaard, voordelig schaduwdoek er tijdens een storm met de wind vandoor gaat. Ook gebeurt het meer dan eens dat schaduwdoeken flink beschadigd raken door een goede storm, waarna ze eenvoudigweg onbruikbaar zijn. Dit is zonde. Ditzelfde kan uiteraard gebeuren met een overkapping. U wilt problemen met een zeildoek overkapping voorkomen, en dat betekent dat u een zeildoek overkapping nodig heeft die goed bestand is tegen de wat zwaardere stormen. Dit betekent ook dat niet alleen de zeildoek overkapping zelf van hoge kwaliteit moet zijn. U moet ook kunnen rekenen op de betrouwbaarheid van de bevestiging.

Een relatief kleine storm kan al voor scheuren zorgen

Het is mogelijk om een zeildoek te kopen bij een bouwmarkt, bij een supermarkt of een voordelige ‘allesmarkt’. Voor de zomer kan dit een prima oplossing zijn, maar u moet er wel rekening mee houden dat u deze zeildoeken vaak maar één seizoen kunt gebruiken. De kwaliteit ligt in de meeste gevallen laag, waardoor de eerste scheuren al makkelijk kunnen ontstaan bij een relatief milde storm. Wilt u lange tijd genieten van een kwalitatief hoogwaardige zeildoek overkapping? Dan staan wij voor u klaar. Wij bieden u de beste garanties

Er moet ook gelet worden op de bevestiging

Zeildoeken kunnen op verschillende manieren worden bevestigd. Deze kunnen onder meer aan de gevel, aan een schutting en / of aan masten worden bevestigd. Tijdens een flinke storm krijgen de bevestigingen het vanzelfsprekend ook flink te verduren. Juist wanneer de wind vat krijgt op de zeildoek overkapping, kunnen er behoorlijke krachten ontstaan. Het is daarom belangrijk dat ook de bevestigingen tegen een stootje kunnen. Zij moeten daarom met een veel zwaarder gewicht belast kunnen worden dan enkel het gewicht van de zeildoek overkapping. Uiteraard kunt u bij ons rekenen op de hoogste kwaliteit zeildoek én op een betrouwbare bevestiging.

Wilt u ook een kwalitatief hoogwaardige zeildoek overkapping?

Wanneer u een betrouwbare, luxe zeildoek overkapping van hoge kwaliteit wilt, dan bent u natuurlijk welkom bij Kamst Roofs. Onze zeildoek overkappingen zijn goed bestand tegen harde stormen. Krijgen we in Nederland onverhoopt met een extreme storm te maken, zoals we inmiddels hebben mogen meemaken en zoals dit waarschijnlijk in de toekomst vaker zal gebeuren? Dan raden zij u wel aan om uw zeildoek overkapping te verwijderen. Uiteraard vertellen wij u hier graag meer over tijdens een adviesgesprek. Vraag direct een offerte bij ons aan en wij komen bij u langs om alles met u door te nemen. Wilt u eerst meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag.

Meer informatie ontvangen?

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?