Onderhoud van terrasoverkapping uitvoeren: Kamst Roofs komt langs!

Een terrasoverkapping gaat vanzelfsprekend langer mee wanneer deze goed onderhouden wordt. Wanneer u bij Kamst Roofs een terrasoverkapping van zeildoek koopt, dan kiest u voor een product van maximale kwaliteit. Onze zeildoek terrasoverkappingen worden door een ingenieur getekend en doorberekend op krachten die op de bevestigingspunten komen. Wij snijden het zeildoek met behulp van een laser en stikken handmatig voor een optimale kwaliteit. Vervolgens wordt de levensduur verder verlengd door te zorgen voor goed, periodiek onderhoud. Indien gewenst kunnen wij ook dit volledig voor u verzorgen.

Hoe vaak moet een zeildoek terrasoverkapping worden onderhouden?

Het is zeker niet noodzakelijk om uw zeildoek terrasoverkapping jaarlijks te laten onderhouden. Om de levensduur van de terrasoverkapping te maximaliseren adviseren wij u deze eens per 3 tot 5 jaar te laten onderhouden. Weersomstandigheden zorgen ervoor dat de terrasoverkapping van zeildoek vuil wordt. Er ontstaat aanslag en uiteindelijk kan dit de levensduur beperken. Dit kan effectief worden voorkomen met professioneel onderhoud.

Wij bieden u meerdere mogelijkheden voor onderhoud

U kunt de zeildoek terrasoverkapping het hele jaar rond laten hangen om er optimaal voordeel uit te halen. Wij bieden u de mogelijkheid om uw terrasoverkapping van zeildoek door ons te laten onderhouden. Wij zorgen in dat geval voor een professionele reiniging van de terrasoverkapping, waarna wij deze ook opnieuw voor u impregneren. Hierdoor ziet uw terrasoverkapping er weer mooi uit én is deze gegarandeerd waterdicht.

U kunt naar wens een afspraak maken voor dit onderhoud. Een andere optie is het zorgen voor professioneel onderhoud middels een servicecontract bij ons. Wij kunnen naar wens uw zeildoek terrasoverkapping in het najaar ophalen om deze op onze locatie te reinigen en te impregneren. Hierbij kunnen wij de terrasoverkapping opslaan tot het voorjaar. Uiteraard installeren wij de zeildoek terrasoverkapping dan weer voor u.

Optimaal onderhoud zorgt voor een maximale levensduur

Uw exclusieve designoverkapping verdient natuurlijk het beste. Bij Kamst Roofs bieden wij u altijd optimaal onderhoud, zodat de levensduur gemaximaliseerd wordt. U heeft gegarandeerd jarenlang plezier van de zeildoek terrasoverkapping. Doordat wij deze opnieuw voor u impregneren blijft het zeildoek ook waterdicht, waardoor u blijft genieten van de luxe beleving. Uiteraard kunnen wij het onderhoud van uw zeildoek terrasoverkapping vormgeven zoals u het graag wilt.

Meer informatie ontvangen?

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?