Nieuwe loungeset gekocht? Zorg voor een overkapping!

Heeft u een nieuwe loungeset gekocht om lekker ontspannen van uw tuin te genieten? Dan wilt u er natuurlijk voor zorgen dat u optimaal kunt genieten van de loungeset. Uiteraard is het tegenwoordig mogelijk om een all weather loungeset te kopen, voorzien van kussens die bestand zijn tegen elk weertype. Toch kunnen we ook in dat geval stellen dat de loungeset langer meegaat wanneer deze alsnog wordt beschermd tegen bepaalde weertypen. Door de nieuwe loungeset onder een overkapping te plaatsen profiteert u van diverse voordelen. U bent bij Kamst Roofs van harte welkom voor een luxe, hoogwaardige zeildoek overkapping.

U wilt niet op natte kussens zitten

All weather loungesets zijn tegenwoordig heel populair, vooral omdat deze gewoon het hele jaar door probleemloos buiten kunnen blijven staan, inclusief de kussens. Dit betekent helaas niet dat u altijd comfortabel op uw loungeset kunt zitten als het net geregend heeft. In verreweg de meeste gevallen zijn all weather loungesets voorzien van kussens van het zogenaamde quick dry foam, ofwel sneldrogende vulling. In de zomer krijgen we geregeld te maken met een zomerse bui. De kussens worden nat, maar drogen extra snel weer op. Is de bui over? Dan moet u toch nog wel even wachten als u weer plaats wilt nemen op de loungeset. De kussens drogen snel, maar niet direct. U krijgt dus een natte broek of rok als u direct weer lekker buiten wilt gaan zitten. Dat is oncomfortabel! Dit probleem is makkelijk op te lossen met een zeildoek overkapping in uw tuin.

Voordelen van een zeildoek overkapping voor uw loungeset

Het is voor een loungeset altijd beter om deze goed tegen de weersinvloeden te beschermen, ook wanneer u een all weather loungeset heeft gekocht. Vocht laat producten altijd sneller in kwaliteit afnemen. Door de loungeset onder een zeildoek overkapping te plaatsen, kunt u de loungeset beschermen tegen regen, hagel, sneeuw en verkleuring door de zon. Hierdoor gaat de loungeset aanzienlijk langer mee. Daarnaast worden de kussens ook niet te heet in de zon om er comfortabel op plaats te nemen. U kunt genieten van de schaduw als de temperaturen te hoog oplopen en komt er een zomers buitje voorbij? Dan kunt u gewoon lekker droog buiten blijven zitten.

Wij maken een zeildoek overkapping op maat voor u

Bij Kamst Roofs laat u een zeildoek overkapping op maat maken, van uitzonderlijke kwaliteit, waardoor u er jarenlang plezier van heeft. Een fijn voordeel is wel dat u de zeildoek overkapping niet weg hoeft te halen na het zomerseizoen. Deze blijft het hele jaar door voordeel bieden, ook met het oog op het beschermen van uw loungeset. Een ingenieur tekent uw zeildoek overkapping helemaal uit en zorgt ervoor dat deze volledig is doorberekend op de mogelijke krachten die op de bevestigingspunten komen te staan. Hierdoor kan de zeildoek overkapping een flinke storm prima doorstaan. Wij zorgen voor een luxe en hoogwaardige afwerking door het zeildoek met laser te snijden en vervolgens met de hand te stikken.

Meer informatie ontvangen?

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?