Kan een schaduwdoek tegen regen?

Een schaduwdoek van de bouwmarkt of vakhandel kan niet altijd tegen regen. Na enkele regenbuien zal het schaduwdoek de regen niet meer tegenhouden en begint het doek groene aanslag te krijgen bij de naden. Vaak kunt u zo’n doek na een seizoen weggooien, wat natuurlijk zonde is van uw geld. Kies altijd voor een kwalitatief schaduwdoek met een hoogwaardige impregneer laag die zeker 3 tot 5 jaar waterdicht is. Koopt u uw zeildoek bij Kamst Roofs? Dan bent u er wel zeker van dat uw schaduwdoek tegen regen kan.

Hoogwaardig zeildoek dat goed tegen regen kan

Wanneer u bij ons komt voor een mooi schaduwdoek, dan kunnen wij een luxe en stijlvol zeildoek op maat maken voor u. Hierbij bent u altijd zeker van de kwaliteit, waardoor u ook de garantie heeft dat u jarenlang met het doek kunt doen. Onze zeildoeken worden door ons namelijk standaard van een impregneerlaagje voorzien. Dit laagje vormt een bescherming tegen vuil en water. Hierdoor blijft het zeildoek in perfecte staat, ook wanneer het buiten hangt in slecht weer. U hoeft uw zeildoek dan ook niet binnen te halen als het slechter weer wordt. Deze kan, indien gewenst, het hele jaar door blijven hangen.

Het impregneerlaagje wordt met de jaren dunner

Bij het impregneren wordt er een beschermende laag op het zeildoek aangebracht. Deze laag stoot zowel water als vuil af. Het is zo dat deze beschermende laag na verloop van tijd wel wat gaat afnemen. Gemiddeld blijft het impregneerlaagje zitten voor de duur van drie tot vijf jaar. Dit betekent overigens niet dat u uw zeildoek dan niet meer kunt gebruiken. Wij kunnen deze namelijk eenvoudig voorzien van een nieuwe laag impregneermiddel, waardoor de bescherming weer wordt hersteld.

Jaarlijkse reiniging van uw zeildoek

Met een mooi zeildoek maakt u als het ware een overkapping. U geniet van de schaduw en u kunt van buiten genieten zoveel u wilt, ook als het regent. Onder het zeildoek zit u altijd droog. De levensduur van uw zeildoek wordt verder verlengd wanneer deze goed wordt onderhouden. U kunt dit zelf doen, waarbij u wel goed let op de middelen die u gebruikt voor de reiniging. Uiteraard kunnen wij dit onderhoud ook voor u uitvoeren. Wij bieden u altijd de mogelijkheid om uw zeildoek eens per jaar, in het najaar, professioneel door ons te laten reinigen. Wanneer u dit laat uitvoeren is het doek vanzelfsprekend weer voorzien van een nieuwe impregneer laag.

Meer informatie ontvangen?

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?