Ibiza style overkapping: terug van weggeweest in de tuin!

De echte sfeer van Ibiza in uw eigen achtertuin? Het is een prachtige trend die weer helemaal terugkomt. Steeds vaker zien we deze sfeer terug in de Nederlandse achtertuinen. De vakantiesfeer die ook wel bekend staat als de bohostijl. De laatste jaren zijn we allemaal meer tijd door gaan brengen in de eigen buitenruimte en dit heeft ervoor gezorgd dat de tuinen meer aandacht krijgen.

We willen meer sfeer, meer luxe en vooral dat echte vakantiegevoel in de eigen buitenruimte. Dat kan zeker, bijvoorbeeld met een Ibiza style overkapping. Hiervoor bent u natuurlijk van harte welkom bij Kamst Roofs.

Wat hoort er bij een echte Ibiza style buitenruimte?

Zoals gezegd komt de Ibiza style trend echt weer helemaal terug. Maar, waar moet u nu eigenlijk aan denken als u ook van deze zomerse sfeer wilt genieten in uw buitenruimte? De Ibiza style buitentrend is veelzijdig. U kunt er dan ook meerdere kanten mee op, zowel in een tuin als op een balkon of dakterras. Bij deze trend hoort vooral veel kleur en eigenlijk mag een mooie dromenvanger niet aan de setting ontbreken. Daarnaast horen mooie decoraties met schelpen echt bij deze sfeer waarmee het echte vakantiegevoel gecreëerd wordt. Verder kunt u ook denken aan gehaakte decoraties, witte (strand)elementen en – wanneer de ruimte het toelaat – natuurlijk een fijne hangmat.

Genieten van de zomer in Ibiza style

De Ibiza style kennen we ook als de bohostijl of de Bohemian style. Vrolijke kleuren voeren echt de boventoon, maar uiteindelijk gaat het er natuurlijk vooral om dat u zich lekker en ontspannen voelt in de gecreëerde sfeer. De Nederlandse zomers worden steeds langer en heter. We krijgen steeds vaker te maken met hittegolven die gemiddeld genomen ook langer aanhouden. Regelmatig kunnen we dan ook zeker genieten van het warme tot hete klimaat waar Ibiza bekend om staat. Daarom is het zeker aan te raden om de Ibiza style buiten compleet te maken met een mooie zeildoek overkapping in Ibiza style.

Voordelen van een Ibiza style zeildoek overkapping

Op Ibiza kunnen de zomerse temperaturen behoorlijk oplopen. Het is dan ook niet vreemd dat er overal parasols, zonneschermen en overkappingen te vinden zijn. U maakt de Ibiza style sfeer in uw buitenruimte dan ook helemaal af met een zeildoek overkapping. Deze biedt meerdere voordelen. U zorgt niet alleen voor de ultieme vakantiesfeer, maar u kunt ook genieten van schaduw wanneer dat nodig is. Daarnaast is een zeildoek overkapping van Kamst Roofs van uitzonderlijke kwaliteit. U hoeft deze dan ook niet binnen te halen na de zomer. U kunt het hele jaar door genieten van die fijne Ibiza look.

Meer informatie ontvangen?

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?