Horeca ondernemers verhogen omzet met terrasoverkapping

Horeca ondernemers hebben het in deze tijd niet gemakkelijk. De horeca behoort tot de branches die de meest rake klappen hebben ontvangen van de coronapandemie. Voor veel horeca ondernemers zijn de gevolgen van de lockdowns nog altijd merkbaar, en vooral ook voelbaar in de portemonnee. Hier komen nog andere uitdagingen bij, zoals het personeelstekort en de hogere energieprijzen. Met een terrasoverkapping kunt u uw omzet vrijwel direct verhogen.

In deze tijd is het dan ook niet vreemd dat veel horeca ondernemers zoeken naar mogelijkheden om de omzet te verhogen. De terrasoverkapping biedt dan zeker uitkomst. Hierdoor kunt u meer en langer omzet genereren met uw terras. Kamst Roofs biedt horeca overkappingen op maat! In dit artikel nemen we de voordelen met u door!

Meer buitenterrassen bij horecagelegenheden

Steeds meer horeca ondernemers realiseren een buitenterras bij hun gelegenheid of breiden hun bestaande uit. Het is dan ook zo dat het buitenterras veel voordelen biedt, ook wanneer we wederom te maken zouden krijgen met coronamaatregelen. Tijdens de vorige lockdown mocht het terras voor langere tijd open blijven. We zien dan ook een toename van buitenterrassen bij horecagelegenheden. Voor deze horecaondernemers is het aan te raden om te zorgen voor een terrasoverkapping die zowel bij zon als bij regen mooie voordelen biedt. Dit is namelijk dé manier om het terras altijd goed gevuld te kunnen houden. Gasten blijven dan langer zitten en consumeren dus meer.

Meer omzet op zonnige zomerdagen

We merken de laatste jaren dat de zomers in Nederland heter worden. We hebben vaker te maken met hittegolven en tijdens deze hittegolven kunnen de temperaturen hoger oplopen dan we gewend zijn. Natuurlijk zijn er mensen die deze hitte heerlijk vinden, maar er zijn ook mensen voor wie het allemaal niet zo heet hoeft. Zij genieten liever in de schaduw van de zomer. Wanneer u een horeca terrasoverkapping heeft, dan kunt u een deel van uw terras in de schaduw zetten en een ander deel in de zon laten. Op deze manier biedt u voor iedereen een fijne plek om tijdens de zonnige zomerdagen van het terras te genieten.

De terrasoverkapping biedt ook meer omzet bij regen

Regenachtige dagen zijn over het algemeen niet de beste dagen voor horecaondernemers met een buitenterras. U kunt hier verandering in brengen. Een goede terrasoverkapping van waterdichte kwaliteit zorgt er namelijk voor dat mensen tijdens een regenbui graag plaatsnemen op uw terras voor een drankje. Willen mensen droog blijven? Dan biedt uw terras van waterdichte overkapping uitkomst. Met een goede horeca overkapping kunt u dus ook op regenachtige dagen gewoon genieten van de aanwezigheid van gasten op uw terras.

Vergunningsvrij genieten van een horeca overkapping

Een vaste terrasoverkapping is niet bij elke horecagelegenheid zomaar toegestaan. Kamst Roofs biedt u een horeca overkapping die volledig demontabel is tot en met de fundering, waardoor u er geen specifieke vergunning voor hoeft aan te vragen. De horeca overkapping kan uiteraard volledig op maat worden gemaakt, waardoor u een perfecte sfeer op uw terras kunt creëren. Door gebruik te maken van sfeervolle verlichting en bijvoorbeeld terrasverwarming kunt u eenvoudig het hele jaar door uw omzet verhogen.

Verhoog uw omzet met een terrasoverkapping

Een horeca overkapping biedt eindeloos veel voordelen. Deze voordelen leveren u als horecaondernemer een mooie omzetverhoging op. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een maatwerk horeca overkapping voor uw gelegenheid? Vraag dan direct een offerte bij ons aan en wij komen graag bij u langs. Wilt u eerst meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag vrijblijvend.

Meer informatie ontvangen?

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?