Geniet meer van buiten met een sfeervolle zeildoek overkapping

Het is heerlijk om in de zomer lekker van de tuin te genieten. De zomer duurt voor velen eigenlijk altijd te kort. Waarom zou u direct naar binnen verplaatsen als het een beetje kouder en natter wordt buiten? Met een sfeervolle zeildoek overkapping kunt u veel meer en veel langer van buiten genieten. U zit lekker droog en beschut en u kunt, indien gewenst, de ruimte onder uw zeildoek overkapping ook verwarmen. Bij Kamst Roofs maken wij de zeildoek overkapping graag op maat voor u.

 

Genieten buiten op het terras

Onze terrasoverkappingen zijn ontworpen om u tegen alle weersomstandigheden te beschermen. In de zomer zorgt de zeildoek overkapping voor een heerlijke schaduwplek. U kunt lekker in de koelte zitten en u beschermt uzelf tegen verbranding door de zon. Wordt het slechter weer? Dan kunt u lekker beschut en eventueel verwarmd zitten. Wij behandelen onze zeildoek overkappingen met een laag impregneer, waardoor deze gegarandeerd waterdicht zijn. Daarnaast zijn ze ook vuilafstotend, waardoor de overkapping er altijd mooi uitziet. Staat er een flinke wind? Dan hoeft u zich ook geen zorgen te maken. De zeildoek terrasoverkapping wordt stevig bevestigd en gaat niet klapperen in de wind. Kortom, u kunt het hele jaar door gebruik maken van onze zeildoek overkapping.

 

Stijlvolle oplossing voor iedere tuin

Elke tuin is uniek en dat betekent dat een standaard oplossing niet altijd mogelijk is. Om deze reden bieden wij ook maatwerk zeildoek oplossingen. Wanneer u bij ons komt voor een zeildoek overkapping, dan bespreken wij de mogelijkheden met u. Natuurlijk kunt u zelf de sfeer en stijl bepalen. Er zijn verschillende mooie kleuren beschikbaar in ons assortiment. Alles wordt door ons ingemeten en doorberekend, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Daarnaast bekijken wij ook wat in uw tuin de beste oplossing voor een sterke bevestiging is. Zo kunnen wij u altijd een mooie en passende zeildoek overkapping bieden, of u nu een grote of kleine tuin heeft. Wij zorgen ervoor dat uw overkapping meerwaarde biedt.

 

Verlenging van uw woonruimte

De tuin wordt vaak gezien als een apart gedeelte dat bij de woning hoort. Met een mooie terrasoverkapping van zeildoek kunt u ervoor zorgen dat uw tuin een verlengstuk van uw woning wordt. Alles onder de overkapping blijft droog en beschermd tegen weersinvloeden, waardoor u meer mogelijkheden heeft voor een sfeervolle inrichting van de buitenruimte. Op deze manier kunt u meer genieten van uw tuin, ongeacht het weer. Dit betekent dat u vaker gebruik kunt maken van uw tuin en kunt profiteren van het gezonde buitenleven.

 

Zeildoek overkapping op maat

Bij Kamst Roofs bieden wij standaard oplossingen, maar zijn we ook gespecialiseerd in maatwerk oplossingen. Wat uw wensen en eisen ook zijn, wij zorgen ervoor dat uw nieuwe zeildoek overkapping aan alle punten voldoet. Wilt u vaker genieten van uw tuin met een zeildoek overkappen? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk advies.

Meer informatie ontvangen?

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?