Gasten langer laten genieten op uw terras

Kent u dat? U heeft uw terras op een sfeervolle manier ingericht, helemaal klaargemaakt om gasten te ontvangen, en dan raakt alles binnen korte tijd compleet verregend. In Nederland hebben we niet bepaald te maken met stabiel zomerweer. Het ene moment is er een hittegolf, het volgende moment een fikse zomerse bui. Voor horecaondernemers is het lastig om optimaal rekening te houden met de weersomstandigheden.

Het Nederlandse klimaat is onvoorspelbaar. Wél kunt u altijd zorgen voor de juiste bescherming op uw terras, tegen een te scherpe zon én tegen een fikse regenbui. Dit doet u door gebruik te maken van een zeildoek overkapping van Kamst Roofs. Wij hebben al bij diverse horeca ondernemers een zeildoek terrasoverkapping geplaatst!

Bescherming bij alle weersomstandigheden

Als het ineens flink gaat regenen, dan zullen mensen graag op uw terras plaatsnemen als zij daar droog kunnen zitten. Heerst er een hittegolf? Dan willen mensen het liefst in de schaduw genieten van een koud drankje op een gezellig terras. Met een zeildoek overkapping kunt u uw gasten altijd de gewenste bescherming bieden. U hoeft niet te rennen met het meubilair en de tafelkleden als het gaat regenen. U hoeft ook niet eindeloos met parasols te slepen als de zon te heet is voor uw gasten. Met een goede, stijlvolle overkapping van zeildoek lost u al deze problemen in één keer op. Daar wordt u blij van, en daar worden uw gasten ook heel blij van.

Geen vergunning nodig voor een zeildoek overkapping

U kunt bij Kamst Roofs terecht voor een stijlvolle design overkapping van zeildoek. Deze overkapping is semipermanent, en dit betekent dat u er geen vergunning voor nodig heeft. De overkapping kan immers op ieder moment volledig tot aan de grond worden verwijderd. Is een permanente overkapping niet toegestaan, omdat hier geen vergunningen voor verstrekt worden in uw gemeente, dan is een semipermanente overkapping dus ook een mooi alternatief.

Onze zeildoek overkappingen zijn waterdicht en UV bestendig. Daarnaast zijn ze ook goed bestand tegen een flinke storm, dus ook bij een zomerstorm hoeft u de overkapping niet te verwijderen. Het is mogelijk om onze zeildoek overkapping het hele jaar door te gebruiken. Indien gewenst komen wij uw zeildoek overkapping eens per jaar professioneel voor u reinigen.

Maak uw terras in één klap populairder

Terrassen die deels overkapt zijn, zijn meer in trek dat terrassen die geheel of helemaal niet overdekt zijn. Dit heeft voor een groot deel te maken met de weersomstandigheden. Als het regent willen gasten niet op een openlucht terras zitten. Als het zonnetje in aangename mate schijnt, dan willen gasten niet in de schaduw zitten. Daarnaast heeft het ook voor een deel te maken met keuzevrijheid.

Mensen willen zelf kunnen kiezen of zij overdekt willen zitten of niet. Met een gedeeltelijk overdekt terras biedt u het beste voor elke gast. Wij bieden u graag een semipermanente overkapping van zeildoek. Een stijlvolle oplossing voor iedere horecagelegenheid. Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen?

Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan en wij komen graag bij u langs.

Meer informatie ontvangen?

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?