Een vergunningsvrije overkapping? Kies voor een zeildoek overkapping!

Een overkapping aan uw woning is een ideale manier om meer van uw buitenruimte te kunnen genieten, ongeacht het weer. Veel mensen willen genieten van de voordelen van een mooie overkapping, maar worden tegengehouden door de procedure van het aanvragen van een vergunning. Een aanvraagproces werkt ontmoedigend door de gemeente. Gelukkig is er een oplossing!

 

Wilt u genieten van een overkapping aan uw huis, maar wilt u geen vergunning aanvragen of krijgt u geen vergunning? Dan is het goed om te weten dat u ook kunt kiezen voor een vergunningsvrije overkapping. Zo bent u van harte welkom bij Kamst Roofs voor een zeildoek overkapping. Natuurlijk kunt u eenvoudig via onze website een offerte aanvragen. In dit blog nemen we de voordelen van onze overkappingen met u door!

 

Geen vergunning nodig voor een zeildoek overkapping

Het aanvragen van een vergunning voor een vaste overkapping is een langdurig proces. Deze aanvraag kan lang niet overal goed en snel geregeld worden. Daarnaast is het ook niet overal mogelijk om een vergunning te krijgen, omdat u aan verschillende regels voldoen. Dit proces werkt ontmoedigend en juist daarom is het fijn dat er ook een mooi alternatief is, namelijk de zeildoek overkappingen van Kamst Roofs.

 

Een zeildoek overkapping biedt optimaal comfort, vormt een sfeervolle aanvulling op uw woning én kan zonder vergunning geplaatst worden. Onze zeildoek overkappingen zijn semipermanent en volledig demonteerbaar. Hierdoor is er voor het plaatsen van deze overkappingen geen vergunning nodig. Ze bieden daarentegen wel dezelfde voordelen als vaste overkappingen.

 

Snel genieten van uw nieuwe overkapping

Misschien heeft u al eens een vergunning aan moeten vragen. Dan weet u dat dit niet vanzelf gaat. In veel gevallen gaat er veel tijd overheen voordat de vergunning rond is. Dit probleem heeft u niet wanneer u kiest voor een zeildoek overkapping. Doordat deze vergunningsvrij is, kan er direct worden gestart met het project. Wij luisteren naar uw wensen en eisen, waarna wij u de mogelijkheden voorleggen. Vervolgens maken wij uw zeildoek overkapping geheel op maat voor u.

 

Uiteraard wordt uw zeildoek overkapping op afspraak professioneel geïnstalleerd, zodat u precies weet wanneer u kunt gaan genieten van uw nieuwe overkapping. U raakt dus geen tijd  kwijt aan het wachten op een vergunning, maar kunt meteen gebruik maken van uw sfeervolle zeildoek overkapping.

 

Maatwerk zeildoek overkapping in uw tuin

Standaard overkappingen komen uiteraard in standaard maten. Dit betekent dat u vast zit aan afmetingen die wellicht niet goed aansluiten bij uw tuin. Met onze zeildoek overkappingen hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. De overkapping past altijd, of u nu een grote of kleine tuin heeft. Wij kunnen de zeildoek overkapping namelijk volledig op maat maken aan de hand van uw wensen en eisen, waardoor u altijd kunt genieten van een oplossing die perfect bij u en uw woning past.

 

Vergunningsvrije terrasoverkapping

Een zeildoek overkapping biedt alle voordelen van een vaste overkapping, terwijl u er geen vergunning voor nodig heeft. Bij Kamst Roofs bieden wij u meer voordelen als het gaat om de zeildoek overkapping. Zo staan wij garant voor een hoogwaardige kwaliteit. Een overkapping gaat 10 tot wel 20 jaar mee zonder verlies aan kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat uw zeildoek overkapping vuil- en waterafstotend, lichtdoorlatend en duurzaam is. Daarnaast kunt u bij ons ook gebruik maken van services voor onderhoud en reiniging, waardoor de levensduur verder wordt verlengd. Wij bieden u altijd de beste garanties, zodat u alleen maar hoeft te genieten van uw zeildoek overkapping.

 

Duurzame zeildoek overkapping zonder vergunning?

Met een zeildoek overkapping van Kamst Roofs profiteert u van alle mooie voordelen van een overkapping zonder de noodzaak om een vergunning aan te vragen. Wij bieden mooie overkappingen waar u het hele jaar door met veel plezier gebruik van kunt maken. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen. Heeft u eerst nog vragen over de vergunningsvrije overkapping? Voor meer informatie en advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer informatie ontvangen?

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?