Een terrasoverkapping of carport van zeildoek?

Bent u op zoek naar een lichtgewicht, zonwerend en weersbestendige terrasoverkapping of carport die er ook nog eens mooi en modern uitziet qua vormgeving? Maak dan kennis met de zeildoeken van
Kamst Roofs, de mogelijkheden zullen u verrassen.

Koos Kamst is eigenaar van Kamst Roofs en hij kwam met dit soort overkappingen in aanraking toen hij zijn eigen huis aan het verbouwen was en op zoek ging naar iets bijzonders waarmee hij
zijn terras kon overkappen om zo voor schaduw en koelte te kunnen zorgen. Zo rolde hij de wereld van de membraanarchitectuur in en hij raakte daarbij zo overtuigd van het product dat hij besloot deze zelf in Nederland en Duitsland te gaan verkopen.
“De zeildoeken die wij gebruiken voor het maken van deze bijzondere 3-dimensionale overkappingen zijn door de speciale manier waarop ze geëngineerd en geweven zijn niet alleen zonwerend maar ook waterdicht en bovendien bestand tegen windkrachten tot een windkracht 8”, legt Koos uit. “Maar dat heeft ook te maken met de speciale vorm van de overkapping. Door 2 hoge en 2 lage punten ontstaat er dubbele kromming waardoor de krachtverdeling op het doek optimaal is.
Bij plotselinge rukwinden zullen de ingebouwde autoreleaseklemmen het doek overigens ook laten vieren zodat het niet kan scheuren.” U hoeft het doek dus niet naar beneden te halen bij regen of wind en dat betekent dat u ook uw stoelkussens gewoon kunt laten liggen als u van huis gaat. Het zeildoek wordt gemonteerd op palen die meegeleverd worden en eventueel is het ook mogelijk uw woning of een boom in de tuin als ankerpunt te gebruiken. De totale constructie wordt binnen een dag gemonteerd en is dankzij de speciale constructie de sterkste lichtgewicht overkapping die verkrijgbaar is.
“Iedere overkapping wordt volledig op maat en naar wens van de klant gemaakt”, aldus Koos, “het zeildoek is in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar en doordat het om een semipermanente overkapping gaat is het niet nodig om een vergunning voor het plaatsen ervan aan te vragen.”
Het zeildoek kan in de wintermaanden in principe gewoon blijven staan maar het is volgens Koos ook heel eenvoudig om deze te verwijderen en op te bergen tot het voorjaar weer begint. “We leggen dat bij de montage natuurlijk allemaal uit aan de klant maar mocht deze dat prettiger vinden dan kunnen wij dat in het najaar en voorjaar natuurlijk ook voor hen doen.” Het opbergen in de wintermaanden zorgt voor een nog langere levensduur van het doek, net als het af en toe schoonmaken ervan.
Wilt u ook genieten van een design overkapping in uw tuin of op het terras van uw horecazaak of zoekt u een moderne en lichtgewicht carport voor uw auto?

Maak dan een afspraak met Koos Kamst van Kamst Roofs, hij komt graag bij u langs om u de mogelijkheden te bespreken. Op afspraak bent u natuurlijk ook van harte welkom in de showtuin aan de Middenweg in Veenoord, neem gerust contact met Koos op.

Meer informatie ontvangen?

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?