Een carport van zeildoek is dé oplossing voor uw voertuigen

Een carport van zeildoek van Kamst Roofs is een type overkapping voor voertuigen, zoals auto’s, motorfietsen, boten, of andere voertuigen. In tegenstelling tot een traditionele carport, die meestal is gemaakt van stevige materialen zoals hout, metaal of kunststof, bestaat een carport van zeildoek uit een fundering van schroeven met aluminium masten en met een zeildoek als dakbedekking.

Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van een carport van zeildoek van Kamst Roofs:

  1. Lichtgewicht en draagbaar: Zeildoekcarports zijn lichter in gewicht dan traditionele carports. Dit maakt ze gemakkelijker te verwijderen wanner gewenst.
  2. Eenvoudige installatie: Zeildoekcarports zijn relatief eenvoudig te monteren. Ze worden altijd geleverd met schroeven, die tot 160cm de grond in worden geboord, en alle benodigde onderdelen, waardoor de installatie en oplevering binnen een dag plaatsvindt.
  3. Lagere kosten: Over het algemeen zijn zeildoekcarports goedkoper dan traditionele carports vanwege het gebruik van betaalbare materialen zoals zeildoek en lichtgewicht aluminium masten.
  4. Bescherming tegen weersinvloeden: Een carport van zeildoek biedt bescherming tegen regen, storm, zon en andere weersomstandigheden, waardoor uw voertuig beschermd blijft tegen elementen die schade kunnen veroorzaken.
  5. Ademend: Het zeildoekmateriaal is meestal ademend, wat condensatie kan verminderen en schimmelvorming op uw voertuig kan helpen voorkomen.
  6. Aanpasbaarheid: Carports van zeildoek zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, waardoor u kunt kiezen wat het beste bij uw behoeften en esthetiek past.

Het is echter belangrijk om te weten dat een carport van zeildoek over het algemeen minder duurzaam is dan een carport met een solide constructie. Zeildoek kan na verloop van tijd (15-20 jaar) slijten, vooral bij blootstelling aan extreme weersomstandigheden, zoals harde wind, hagel of langdurige blootstelling aan de zon. Onderhoud is daarom van groot belang

Als u overweegt om een carport van zeildoek aan te schaffen, is het raadzaam om Kamst Roofs te raadplegen. Kamst Roofs kan ervoor zorgen dat het ontworpen is om de weersomstandigheden in uw regio aan te kunnen. Het installeren van een zeildoekcarport is in de meeste gevallen vergunningsvrij. Door het semi permanente karakter is alles tot en met de fundering te verwijderen.

Meer informatie ontvangen?

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?