8 Voordelen van een schaduwdoek!

Het is genieten onder een goed schaduwdoek in uw tuin. U zit altijd droog en uit de zon. Deze voordelen gelden wanneer u het schaduwdoek in uw eigen, particuliere tuin toepast, maar ook horecaondernemers kunnen van deze voordelen profiteren. Uiteraard geniet u alleen van deze voordelen wanneer u kiest voor een schaduwdoek van de beste kwaliteit. Deze garantie krijgt u bij Kamst Roofs natuurlijk altijd. Wij geven u graag dé 8 belangrijke voordelen van een schaduwdoek.

1. Er is altijd een passend schaduwdoek

Of de buitenruimte nu heel groot of juist relatief klein is, er is altijd een passend schaduwdoek te vinden. Wij leveren u maatwerk schaduwdoeken, waardoor wij ervoor zorgen dat het schaduwdoek optimaal aansluit op uw behoeften én de beschikbare ruimte.

2. Montage naar wens is mogelijk

Standaard schaduwdoeken zijn vaak voorzien van lussen. Deze zijn meestal niet van de beste kwaliteit en het beperkt de montagemogelijkheden. Eén van de belangrijkste voordelen van onze schaduwdoeken is wel dat de bevestiging kan worden aangepast op de behoeften. Zo kan het schaduwdoek worden bevestigd aan een boom, gevel, aan masten of een combinatie hiervan. Het schaduwdoek wordt binnen een dag gemonteerd.

3. Optimale bescherming tegen de zon

Onze schaduwdoeken zijn maximaal zonwerend. Er zijn schaduwdoeken op de markt die de straling van de zon toch in meer of mindere mate doorlaten. In de meeste gevallen is dit niet wenselijk en kan het zelfs voor vervelende gevolgen zorgen. Dit overkomt u niet wanneer u uw schaduwdoek bij ons aanschaft. U heeft de garantie op een volledige bescherming tegen de zon.

4. De keuze uit standaard en maatwerk

Soms voldoet een standaard model, in andere gevallen is maatwerk nodig. Wij hebben een aantal standaard schaduwdoeken in verschillende maten. Zijn de formaten van deze schaduwdoeken niet passend aan uw wensen of uw buitenruimte? Dan bieden wij alle mogelijke formaten aan vanuit onze dienstverlening voor maatwerk. Hierdoor zijn alle formaten mogelijk.

5. Er is geen vergunning voor nodig

In veel gevallen is het noodzakelijk om een vergunning aan te vragen voor een overkapping. Dit geldt ook zeker voor horecagelegenheden. Een belangrijk voordeel van onze schaduwdoeken is wel dat ze eenvoudig demontabel zijn tot en met de fundering, waardoor er in geen geval een vergunning voor nodig is.

6. U hoeft niet meer met de parasol te puzzelen

Misschien kent u het wel, dat eindeloze gedoe met een parasol. Staat de parasol net goed, zorgt een windvlaagje ervoor dat u toch weer in de zon komt te zitten. Niet iedereen past binnen de schaduw van de parasol en steeds moet de parasol op een andere positie worden gezet om de schaduw te behouden. Lastig! Dit gedoe heeft u allemaal niet wanneer u gebruik maakt van een schaduwdoek.

7. U heeft de keuze uit meerdere varianten

Schaduwdoeken zijn er in veel varianten. We hebben het dan niet alleen over de kleur en het formaat, maar ook over de specifieke kenmerken en kwaliteiten. Zo kunt u kiezen voor een waterdicht schaduwdoek, zodat u ook lekker van de buitenlucht kunt genieten als het regent. Anderzijds is het ook mogelijk om te kiezen voor een waterdoorlatend exemplaar, dat overigens direct ook een ventilerende werking heeft

8. U kunt er het hele jaar door van genieten

Een goed schaduwdoek, van optimale kwaliteit, kan het hele jaar door gewoon gemonteerd blijven. U hoeft deze dan ook niet te verwijderen na het zomerseizoen. Juist als het slechtere weer eraan komt kan het heel prettig zijn om te genieten van een stukje tuin of terras waar het gewoon droog blijft. Uiteraard is het in dit geval belangrijk om te kiezen voor een waterdicht model.

Meer informatie ontvangen?

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?