7x redenen om bij Kamst Roofs zeildoek overkapping te kopen!

Voor een zeildoek overkapping bent u natuurlijk altijd welkom bij Kamst Roofs. Wij staan graag voor u klaar met zowel standaard als maatwerk oplossingen. Of u nu een terrasoverkapping van zeildoek of een carport van zeildoek wilt; wij bieden het u. Waarom zou u nu specifiek bij ons uw zeildoek overkapping kopen? Wij geven u graag 7 goede redenen om dit te doen.

1. Gegarandeerd de beste kwaliteit

Wanneer u uw zeildoek overkapping bij ons koopt, dan krijgt u er altijd de garantie op de beste kwaliteit bij. Al onze zeildoek overkappingen worden voorzien van een laag impregneer die de zeildoeken water- en vuilafstotend maakt. Daarnaast zorgen we voor een sterke verankering meer dan anderhalve meter in de grond, waardoor de zeildoek overkapping bestand is tegen stormen tot wel windkracht 8. Het zeildoek scheurt niet en gaat niet klapperen. Wij garanderen een topkwaliteit, altijd.

2. Wij hanteren een nuchtere Drentse aanpak

Wij vinden het belangrijk om transparant en open te zijn. Dit resulteert in een nuchtere Drentse aanpak, de aanpak van ‘What you see is what you get’. Wij maken de zaken niet mooier of beter dan zij zijn, maar zorgen gewoon altijd voor het beste resultaat voor elke klant zonder poespas. Bij ons komt u nooit voor raadsels te staan en krijgt u ook niet te maken met agressieve verkoop.

3. Uw wensen staan altijd centraal

Als u een zeildoek overkapping wilt kopen, dan is het belangrijk dat deze perfect past bij zowel uw woning als uw persoonlijke voorkeuren. Wij zorgen daarom altijd voor een uitgebreid telefoongesprek voorafgaande aan een vrijblijvend bezoek aan uw locatie. Tijdens het telefoongesprek nemen wij al uw wensen met u door. Vervolgens kunnen wij u voorbeelden laten zien van mogelijkheden, kleuren en materialen wanneer wij bij u langskomen. Op deze manier zetten wij uw wensen altijd centraal.

4. Wij ontwerpen graag een 3D-impressie

Het kan soms lastig zijn om u goed voor te stellen hoe iets er in werkelijkheid uit komt te zien. Toch is het wel belangrijk dat u hier een goed idee van heeft, op alle fronten. Daarom ontwerpen wij graag een 3D-impressie voor u. U kunt dan niet alleen zien hoe de zeildoek overkapping eruit komt te zien bij uw woning, maar wij laten u ook zien hoe de schaduw onder het doek valt, het hele jaar rond. Dit geeft u een zeer compleet beeld van het resultaat.

5. Voor elke tuin een goede oplossing

Geen tuin is hetzelfde. Het is belangrijk dat uw zeildoek overkapping goed past bij uw tuin. Wij vinden altijd het perfecte design voor tuin, ongeacht of het om een grote of een kleine tuin gaat. Voor elke buitenruimte zorgen wij voor de ideale oplossing, zodat ook u kunt gaan genieten van de lichtgewicht zeildoek overkapping.

6. Wij regelen alles voor u – van productie tot installatie

Bij Kamst Roofs voeren wij alles in eigen beheer uit. Wij bespreken alles telefonisch met u en komen vervolgens vrijblijvend bij u langs. Onze professionals zorgen voor het vakkundig inmeten. Wij vervaardigen de zeildoek overkappingen op maat en komen deze bij u installeren op professionele wijze. Van productie tot volledige installatie, alles wordt zorgvuldig voor u geregeld.

7. Wij zorgen voor een zeer persoonlijk contact

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom besteden wij veel aandacht aan het bespreken van uw wensen en het luisteren naar uw ideeën. We vinden het belangrijk om onze klanten de juiste aandacht te geven, vooral omdat dit ons ook helpt om het eindresultaat neer te zetten wat onze klanten voor ogen hebben. U krijgt dan ook in geen geval met verschillende partijen te maken.

Meer informatie ontvangen?

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?