3D video van uw nieuwe zeildoekoverkapping

Wanneer u een zeildoekoverkapping aanschaft, dan wilt u zeker zijn dat deze goed bij uw woning past. Toch is het lastig om u dit goed voor te stellen bij aanschaf. Zeker als u een zeildoekoverkapping op maat laat maken is het moeilijk om u een goed beeld te vormen van hoe het resultaat uiteindelijk in uw tuin en bij uw woning past. Kamst Roofs maakt dit graag een stuk makkelijker voor u. Wij kunnen namelijk op verzoek een 3D video van uw nieuwe zeildoekoverkapping maken.

Uw nieuwe zeildoekoverkapping moet bij u passen

De aanschaf van een zeildoekoverkapping is een investering. Juist daarom wilt u zeker zijn dat het resultaat goed past bij zowel uw tuin en uw woning als bij uw persoonlijke smaak en voorkeur. In de meeste gevallen heeft u wel een idee van wat u wilt, maar uiteindelijk blijft het toch altijd lastig voor te stellen hoe de zeildoekoverkapping er werkelijk uit komt te zien. Bij veel partijen is het bijvoorbeeld zo dat u een keuze maakt aan de hand van foto’s op een website of vanuit een brochure. Hierdoor ziet u enkel de zeildoekoverkapping, maar vanzelfsprekend niet het werkelijke resultaat in uw eigen tuin. Op deze manier kan het voorkomen dat een zeildoekoverkapping vooral een teleurstelling is. Wij helpen u graag om dit te voorkomen.

Een 3D video van uw nieuwe zeildoekoverkapping laten maken

Het is op de eerste plaats mogelijk om een 3D video te bekijken van een zeildoekoverkapping, zodat u deze van alle punten kunt bekijken. Natuurlijk staat de techniek wat dit betreft niet stil. Het is tegenwoordig namelijk ook mogelijk om gebruik te maken van VR technieken, ofwel Virtual Reality technieken, waarbij er een 3D video kan worden gemaakt van de nieuwe zeildoekoverkapping in uw werkelijke buitenruimte. Hierdoor krijgt u direct een goed, duidelijk en zeer compleet beeld van hoe de zeildoekoverkapping er werkelijk uit komt te zien wanneer u deze op maat laat maken.

Ook ideaal om de juiste plaatsing te ontdekken

De zon is in beweging, en dat betekent vanzelfsprekend dat ook de schaduw onder de zeildoekoverkapping in beweging is. Het is voor de plaatsing prettig om te weten waar de schaduw precies gerealiseerd wordt en hoe deze zich gedurende het jaar vormt. De zon staat in de zomer immers een stuk hoger dan in de winter. Met behulp van een 3D video kan ook de schaduwplek worden vastgesteld, waardoor het makkelijker wordt om de juiste plaatsing van de zeildoekoverkapping te ontdekken.

Wij maken graag een 3D video van uw nieuwe zeildoekoverkapping

U bent bij Kamst Roofs natuurlijk aan het juiste adres wanneer u interesse heeft in een mooie, kwalitatief hoogwaardige en luxe zeildoekoverkapping. Wij begrijpen dat u zeker wilt zijn van de keuzes die u maakt. Daarom maken wij op uw verzoek graag een 3D video van uw nieuwe zeildoekoverkapping. Heeft u interesse of wilt u meer informatie en advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie ontvangen?

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?