Schaduwdoek overkapping op maat

Kamst Roofs schaduwdoek overkapping op maat

Kamst Roofs schaduwdoek overkapping op maat

Bent u op zoek naar een stijlvolle oplossing om schaduw te creëren in uw tuin of op uw terras? Kamst Roofs biedt prachtige schaduwdoek overkappingen die speciaal voor u op maat worden gemaakt. Onze ontwerpen combineren functionaliteit met stijl, waardoor ze de perfecte aanvulling zijn op iedere buitenruimte.

logo alt

Ontdek het comfort van een Schaduwdoek overkapping op maat

Kwaliteit en maatwerk

Stormvast

h

Semi-permanent & vergunningsvrij

Sterk en bestendig tegen alle weersomstandigheden

De schaduwdoeken van Kamst Roofs zijn ontworpen om alle weersomstandigheden te weerstaan, inclusief stormen tot windkracht 8. Daarnaast zijn alle schaduwdoeken voorzien van een vuil- en waterafstotende impregneerlaag waardoor u en uw spullen het ook tijdens een regenbui droog houden. En in de zomermaanden biedt onze overkapping u bescherming tegen de warmte en UV-straling van de zon. Een schaduwdoek overkapping op maat beschermt u zo het hele jaar door tegen alle weersomstandigheden.

Maatwerk schaduwdoek overkapping
Maatwerk schaduwdoekoverkapping tuin

Maatwerk voor uw tuin of terras

Bij Kamst Roofs begrijpen we dat iedere buitenomgeving anders is. Dit is dan ook de reden dat al onze schaduwdoek overkappingen speciaal op maat worden gemaakt. Door persoonlijk met u in gesprek te gaan en aandachtig te luisteren naar uw specifieke wensen krijgen wij een beeld van de door u gewenste overkapping. Wanneer het voor ons duidelijk is wat u zoekt, komen we graag bij u langs om uw buitenomgeving op te meten. Op basis van de afmetingen van uw buitenomgeving en uw eigen voorkeuren brengen wij de mogelijkheden voor u in kaart en gaan we aan de slag met een 3D-ontwerp. Zo weet u precies wat u van het eindresultaat kunt verwachten.

Meer informatie ontvangen?

Comfort en stijl gecombineerd

Een op maat gemaakte schaduwdoek overkapping van Kamst Roofs biedt u het comfort van een traditionele overkapping, maar voegt daarnaast ook visueel iets toe aan uw buitenruimte. Door zijn unieke en elegante uitstraling, is een schaduwdoek overkapping een echte meerwaarde voor uw buitenruimte. Omdat we bij Kamst Roofs altijd maatwerk toepassen, zorgen we dat ieder schaduwdoek volledig aansluit bij de huidige stijl en sfeer van uw tuin of terras.

Schaduwdoek overkapping op maat van Kamst Roofs
Schaduwdoek overkapping op maat aan boerderij
Maatwerk schaduwdoek overkapping zwart

Een schaduwdoek overkapping op maat laten plaatsen?

Wilt u een op maat gemaakte overkapping van schaduwdoek door Kamst Roofs laten plaatsen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via +31 85 0871274 of via onderstaande button.

Wilt u onze unieke ontwerpen eerst eens met eigen ogen aanschouwen? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Veenoord. We laten u graag zien wat er mogelijk is!

Schaduwdoek overkapping op maat van Kamst Roofs; stijlvol, robuust en compact!

×

Stuur ons een WhatsApp bericht

We proberen altijd meteen een antwoord te geven

× Hoe kan ik je helpen?